torsdag 25 september 2008

Hittad!

Har hittat min brudklänning nu! Efter två dagars power- provningar i diverse affärer hittade jag den så äntligen. Den är väldigt lyxig & glamorös...Typ filmstjärna à la old school. Bland de dyraste i butiken givetvis....suck, stackars far som fick betala...Har lite ångest för det faktiskt. Och alla tillbehör är också klara och utvalda. Hööög klack på skorna, men men... jag sitter ju faktiskt ner en hel del under kvällen också.

I helgen ska jag äntligen träffa min brorson som snart är 3 mån! Längtar.

Ciao

måndag 22 september 2008

Bröllopsresa!

Satt inatt och letade efter bröllopsresa...Jaha...Solsemester, city, spa...? Jag vet inte vad jag vill och inte den blivande heller. Ena dagen vill jag åka till Rom och nästa vill jag åka till Mauritius. Är det någon därute i bloggvärlden som har lite tips???

Eftersom jag är ledig från jobbet så har jag rätt mycket tid nu. Jag känner mig helt plötsligt så uppdaterad på omvärlden! Och så har jag tid att planera bröllopet lite bättre. På onsdag ska vi titta på lokalen en gång till och spika den. Imorgon ska jag ut på stan och prova klänningar med min mamma. Måste stretcha ikväll...

Gårdagens bästa:
"En gräddbulle är bara 1 Viktväktar point" sa sambon igårkväll. Sen tog han de sista två själv...Men ändå, ska bli min nya bantningsdrog.

torsdag 18 september 2008

Stormen har börjat att bedarra

Det har stormat omkring mig ett tag nu. På jobbet alltså. Har inte fått ro att andas. Tyvärr gick det så långt att jag tvingades att ta ett break. En paus i allt det kaotiska som yrkeslivet innebär. Börjar känna lugnet nu...Gillar storm men inte alltid....

Den största insikten som jag har kommit till hittills är den att jag faktiskt vill ha roligt på jobbet. Jag vill ha en stimulerande miljö och en mångfald av människor runtomkring mig där det är högt i tak och man ger utrymme för oliktänkande och kreativitet. Särskilt om jag ska kunna vara stolt över mitt yrke och fortsätta brinna för det jag gör. Annars kan man ju lägga av. Kanske låter passionerat naivt för vissa men inte för mig. Jag är ingen flummig typ precis men jag är nog en skön blandning av en businesswoman och en glamourös "vill jobba med människor" typ....Ha ha!

För tillfället är den största lyxen att bara få vara...resten ordnar väl sig. Ikväll blir det filmen "27 dresses" & en påse Gott & Blandat! (jo jag skulle ju banta men va f-n...)

tisdag 9 september 2008

Balans sökes

Ja den där berömda balansen, den hade jag visst glömt bort det senaste året. Så nu är mitt nya mål att hitta tillbaka till balans mellan livets alla element. Nu när jag varit hemma med skadad arm och en för jäklig feber-förkylning ovanpå allt så har jag nog fått mig en tankeställare.

Har fått mycket goda råd på sistone av väldigt speciella personer... Så nu ska jag:






1. Bli en "bitch" på jobbet, dvs säga N.E.J till saker!

2. Gör något avkopplande & intressant på fritiden för att koppla bort jobbet

3. Prioritera (min sämsta sida)

(4. Tänka ut hur jag ska bli rik utan att behöva jobba ihjäl mig)

Kom att tänka på en sång om balans som min bror sjöng när han var liten som gick såhär:

"En elefant balanserade, på en liten, liten spindeltrå-å-åd. Det tyckte han var så intressant, så han gick och hämtade en annan elefant!
Två elefanter balanserade, på en liten, liten spindeltrå-å-åd. Det tyckte dom var så intressant, så dom gick å hämtade en annan elefant!
Tre elefanter....osv"
Ja ni förstår grejen...jag känner mig som en elefant som ska försöka hitta balansen. Uppenbarligen tyckte de att det var så kul att balansera så de hämtade flera. Hmm, något att tänka på kanske...




måndag 1 september 2008

Städa inte för mycket - det kan gå illa!

sitter med armen i mitella och skriver med en hand. drattade omkull häromdagen på nysåpat klinkergolv, landade på armbågen och AJ AJ AJ. Satt på den hemska akuten i Malmö i över tre timmar och fick till sist konstaterat en spicka i armen.

Så det blir till att jobba hemifrån hela veckan....Puh...med smärtstillande! tjohoo.....