torsdag 29 juli 2010

Sommartider

Oj vad längesedan jag bloggade.

Isabelle är snart två månader och börjar formas till en pigg liten individ. Eller...ja hon sover ganska mycket men när hon är vaken är hon pigg, alert och så skrattar hon och ler väldigt mycket. Hon gör tom små gurglande ljud!

Ja sommaren går förbi i ett huj och vi har mest varit hemma. Men det blev en liten avstickare till Småland och dagsutflykter till Kosta, Öland & Gränna. Fyndade fina Polarn' & Pyret kläder till lillan på Kosta Outlet. Inte Franska rivieran direkt men nästa år ska jag nog lära Isabelle hur man uttalar Louis Vuitton och hur man beställer Evian på stranden i Nice.

Men vi har faktiskt varit på stranden i Falsterbo två gånger!! Grymt nöjd över mig själv att klara detta. För det är baske mig inte lätt att amma och ta hand om en liten bebis på stranden. Men det är tur man är två om det och har en man som jagar bort getingar och dessutom var mormor också med och övervakade och borstade bort sand.Tänk så roligt det kan vara att prova saker för första gången tillsammans med lilla Isabelle!
Nöjd och belåten med gosiga kinder

1 kommentar:

Energy sa...

Ja nu var det för längesen, låt det inte gå lika länge igen innan du uppdaterar bloggen. :-)

Så otroligt mumsiga kinder hon har! Ett litet charmtroll minsann. :-D

Stranden gjorde ni rätt i att vara på denna sjukt varma sommar som varit.