lördag 13 februari 2010

Valmöjligheternas lördag

Hej hopp,
lördagen har bestått av först lite städning och sedan en hel del ärenden. Och många val!

Först till Limhamn för att beställa gardiner till v-rummet. Hmm...hur många färger och varianter på upphängningar finns det egentligen! Nåja, det lutar åt linfärgat och lila just nu!

Sen till Babyproffsen för att beställa barnvagn. Vilken färg ska vi ha? Mjuklift eller hårdlift? Ska vi beställa solskydd också? Ahh fler val....Men det blev en mörkgrå/ljusgrå från Teutonia tillslut.

In till djuraffären brevid för at köpa nytt halsband till Linus. (Hur kan ett katthalsband gå helt upp i rök förresten?) Med reflex? Är det stretch? Vilken färg? Amen guuuud....Och varför kostar en klösmatta för katter 198 spänn? Vi tar lite kattgodis också. Ja ja...ska bebben ha det finaste så ska väl kissen också!

Vidare till Clas Ohlsson på Triangeln för att köpa täcklister till högtalarsladdarna i taket. Som tur var stod jag utanför och väntade. Studerade alla dessa människor som ruschade fram och tillbaka i köpcentrat. Det verkar som att det stora lördagsnöjet är att hänga på köpcentra och äta på Mc Donalds med ungarna. Fy vad trist det verkar.

Ok nu sjönk blodsockret rejält. Vi måste ha mat! Vart ska vi äta? Var? Var? Var? Maaaaat. Nuuuuu. In i bilen och iväg till JP´s. En kall Pepsi och Filet Mignon blev dagens räddning.

Sista anhalten. Ica Maxi. Fler val. Kvisttomater eller vanliga? Gelehjärtan eller choklad? Färsk ananas eller konserverad? Puh....

Hem. Tömma diskmaskinen. Ge katten godis och testa hans nya klösmatta. Facebook. Sätta på en tvätt? Nä, nu får det vara nog. Snart Melodifestival och OS! Nu återstår bara att välja vilken låt man tycker är bäst....

1 kommentar:

barnbarnslivet sa...

Vilken härlig dag!Både,baby,katt och god-matshopping/eating!
Kan det bli bättre än så där?
Kram
Mormor to be