måndag 16 juli 2012

Tillbaka till rutiner

Då var man tillbaka till rutinerna. Denna veckan ska Isabelle på dagis, sen är hon och jag lediga nästa vecka och då får vi fint och efterlängtat besök från Stockholm! Denna veckan sitter jag själv på kontoret, det känns väldigt tomt och telefonen är tyst.

I eftermiddag ska jag till optikern. Har inte varit där på fem år men då jag kör omkring med ett par glasögon med bara en skalm så kanske det kan vara dags att skaffa nya. Och kolla synen förstås. Tänkte prova linser också - för första gången! Jag behöver ju det och jag ser fram emot att kunna se bättre även när jag inte kör bil. Vad tycker ni om att använda linser? Är det meckigt?

Sen blir det spagetti och köttfärssås, mys med en förmodad trött Isabelle och nya avsnitt av Game of Thrones. I höstrusket.

2 kommentarer:

Linda Kapusta sa...

Jag har testat linser ett par gånger men för mig funkar det inte på jobbet, blir för trött i ögongen framför datorn. Så till vardags trivs jag bäst i glasögon. Använder linserna ibland när jag är ledig, när man ska bada eller göra annat då det är meckigt att ha glasögon på, då är det superskönt att ha linser. Eftersom jag bara använder dem då och då så är endagslinser enklast. Att vänja sig vid att ha linserna i och att sätta i och ta ur dem var enklare än väntat. Lycka till med testandet och fortsatt trevlig sommar!

bloggare på icedaniel.se sa...

Härligt, det verkade vara en mysig tillställning.