tisdag 29 april 2008

Smultron & solsken

Vilket ljuvligt väder idag...I morse tittade jag ut på vår fina balkong som ser så inbjudande ut nu efter uppfräschning och styling med Hortensia och annat smått & gott. En bra start på morgonen! Åkte till jobbet och på bussen såg jag en tjej med en jättefin Mulberryväska. Måste ha varit en äkta...Och då vaknade givetvis väsk-genen i mig igen (den har sovit ett tag nu)! Vad ska jag köpa för väska, jag menar snart är det ju sommar och då...eller, jaa en turkos..nä en classic Louis Vuitton eller varför inte en röd lackväska! Ja sådär höll jag på ett tag...sen glömde jag det. Högg tag i jobbet istället. Ganska lugnt idag - möte med byrån bland annat.

Skulle tränat & shoppat...(fast jag shoppade igår...ehmm, ett par nya Nike gympadojjor) men istället blev det en cola i solen, betala räkningar och sortera papper, tömma diskmaskinen, packa kläder inför helgen, plocka undan, vattna blommor och nu sitter jag i soffan medan somliga kollar på Champions League.

Köpte en supergullig smultronplanta som jag ska ge bort i present. Vill ha en själv...att titta på...på morgonen...på balkongen. Smultron var det...måste komma ihåg det.

Imorgon blir det Stockholm och skön ledighet.

Återkommer...

/C

Inga kommentarer: