söndag 10 juni 2012

Gräsänka

Mannen drog till Los Angeles igår så jag är ensam med Isabelle i en vecka. Igår hade vi riktigt mysigt i det härliga vädret. Vi hälsade på hästarna i stallet, var på Vellingeblomman och sen handlade vi mat. Sen planterade vi i trädgården och Isabelle krattade och vattnade. Jord och vatten är en underbar kombination! :-)

Isabelle fick en docka och dockvagn i födelsedagspresent. Hon har börjat att leka så smått med den och det är så roligt att se henne pyssla med den. "Gockan sååååa" = Dockan sova. Annars är det fortfarande mycket boll, pussel och rita. Det går i ett. Igår kväll tror jag att hon hade dragit fram allt. Filtar, ballonger, böcker, kritor, skor, telefoner, muggar - you name it! Det är som om att hon ska leka med allt på samma gång, intensivt!

Vi har så smått att börjat potträna men än så länge handlar det mest om att sätta sig på pottan utan kläder. I två sekunder sitter hon där, sen ska hon göra något annat, så sätter hon sig igen och så håller vi på sådär. Har ni något knep så är det välkommet!

Nu sover busungen middag så nu ska jag ta tillvara på dessa minuter!


Kastar frisbee i trädgården


2 kommentarer:

Keeya sa...

Hihih här ska det också dras i allt! Kraaam

Maximus sa...

Tips-om man verkligen vill att barnet ska bli blöjfritt så funkar den här gamla mutan alldeles utmärkt oftast :-). Jag skaffade en liten plåtkista till Aron och pratade med inlevelse om skatter och silver och guldpengar. Varje gång han satte sig på pottan (och satt kvar och det hände nåt) så fick han en peng. På sommaren om man är ute mycket kan man också helt enkelt ta av blöjan och "låta saker hända" och då fort hänvisa till pottan. Beröm i lagom dos så att barnet inte blir generat och märker man att det absolut inte går-ja då är inte tiden inne :-) Vissa saker (mat, potta och sömn) har jag fått rådet att aldrig bråka om utan funkar det inte så funkar det inte.