måndag 9 maj 2011

Bikinitankar

Måndag igen, vi är redan en vecka in i maj och det börjar bli dags att planera lite mer inför Mallorcaresan. Baddräkt, strandleksaker och badring ska inhandlas till Isabelle! Listor ska skrivas, tunikor strykas och bikinin ska fram. Det ska bli så skönt att komma iväg. Frukostbuffé, poolhäng, lite sandslottsbygge och sköna kvällspromenader.

Apropå bikini....jag förstår inte att det ska vara så svårt att gå ner 5-7 kilo! Det är som om de har etsat sig fast på kroppen! Jag powerwalkar, springer och äter betydligt mindre portioner än någonsin. Såg mig själv på foto igår...huhh. Kanske ska skriva ut det och sätta upp på badrumsspegeln.... Men jag vet att det är godiset som måste bort om det ska funka. Färsk, uppskivad frukt kan funka men annars är det en mental kamp för att det jäkla godissuget ska bort. Sen är det ju så fruktansvärt o-mysigt att kolla på film utan godis och hur ska det inte bli nu när det är Eurovision hela veckan! Jä-la Eric Saade....

Hur gör ni? Säg inte att ni äter middag kl 18 och sen sitter och dricker vatten varje kväll....det tror jag inte på! :-p

7 kommentarer:

Anonym sa...

Här kämpar man för att gå upp i vikt men nej det vill sig inte iheller. Ha en fin fin dag :)

Keeya sa...

Sockerberoende är en stor kamp och den är svår att ta död på. Men jag lyckades innan bröllopet med att ta bort ALLT socker och då också frukten. Jag mådde så mycket bättre utav det och godissuget försvann. Sen under graviditeten så åt jag massa godis igen så jag trodde att det skulle bli jätte jobbigt. Men det var det inte ändå. Åt mycket popcorn och nötter. Nu har jag strykt kolhydrater också så jag har myst med lite skinka och olika ostar och soltorkade tomater. Ser att det händer ngt men vågar inte gå på vågen ;) hahah men 5 kg vill jag också bli av med. Men du oroa dig inte du är super snygg som du är!

Maximus sa...

nej jag äter inte middag kl 18. Ofast blir det middag vid 20 och sen efter det är jag inte sugen på nåt. Innan jag fick barn åt jag godis nästan jämt sen bara försvann suget av sig själv. ja det är märkligt faktiskt.

Caroline sa...

Jag vill inte stryka något, vill äta allt med sunt förnuft och det gör jag. Förutom med godiset då som har blivit värre efter graviditeten! Nuförtiden äter vi mycket tidigare vilket gör att kvällen blir längre och risken för sug större. Att det ska vara så svårt...

Maria sa...

Ofta när man går ned i vikt så hamnar kroppen på paus efte ett. Man står stilla i vikt, det är inte så konstigt och ganska normalt. :-)

Då kan man köra lite hårdare med träningen som jag brukade göra. Men det är sällan jag plockat bort godis eller liknande. Sånt gör jag oftast bara dom 4-8 första veckorna för att göra en rivstart.

Maria sa...

* Ofta när man går ned i vikt så hamnar kroppen på paus efter ett tag.

Rebecka sa...

Jag dricker te, utan socker, gärna något fruktigt så det smakar lite sött ändå. Kaffe är också ett substitut för sötsuget men kanske inget man vill dricka sent en kväll. Söta körsbärstomater eller en morot är också alternativ. Men jag håller med, det är en jäkla kamp för att inte äta det där gudomligt goda godiset.
Vi har dock lördagsgodis, det gör det lite lättare att stå ifrån resten av dagarna;)