onsdag 22 oktober 2008

Skrivkramp!

Jag tror jag har fått skrivkramp på på den här bloggen! Vad vill jag egentligen att den ska handla om? Min vardag? Mode? Relationer? Bröllopsplanerna? Mat? Finns så mycket att skriva om men ändå inte! Fast jag tror nog att jag kunde sitta här och skriva hela dagarna egentligen. Som en mogen blondin-Bella...typ. Men hur intressant är det att veta att en 34-årig Malmötjej tog på sig gråa Replayjeans (gratisreklam!), top från Esprit (gratisreklam igen!) och en tröja från Vero Moda (..och igen!). Jo kanske om man lägger in bilder på sig själv och sånt... Och får betalt för det!!!

Vissa människor har ju grymt utvecklade bloggar som man blir helt impad av. Men de som har såna här feminist-livsåskådnings-rättvisemärkta j-la bloggar. Guuud vad jag är trött på såna. Verkar som om deras kall i livet är att ge konsumtions- och kapitalistsamhället en käftsmäll varje dag! Jag undrar VERKLIGEN hur de lever själva, egentligen. De köper nog aldrig någonting då...och jobbar frivilligt och lever på luft. Hemskt vad jag tyckte mycket nu då...såhär på morgonkvisten.
På bilden ser ni en som tycker en himla massa varje dag! Hans liv e soft. Han verkar vara trött på att jag sitter vid datorn så mycket :-)


1 kommentar:

Maximus sa...

Ja alltså min är ju kanske en feministisk blogg på sätt och vis..fast jag lever ju inte på luft och shoppar allt för mycket. :-)