onsdag 25 november 2009

Slutgrisat!!!

Nu slutar jag äta griskött!!! Fy f-n vad arg och ledsen jag blir av att gång på gång se hur ond och ignorant människan är mot djur. Och särskilt inom grisköttsindustrin. Jag vill verkligen uppmana alla som läser detta att tänka över vad det är ni stoppar i er. Och om man nu inte vill tänka efter för djurens skull så kan man göra det för sin egen hälsa. För gud vet vad de stoppar i grisar, kycklingar och kor för att vi ska kunna få snabbproducerade varor i köttdisken. Blä!

Om det nu blir skinka eller kotletter i framtiden så blir det från bra uppfödare som exempelvis Ängavallen här i södra Skåne. Kan också rekommendera Bosarpskyckling.

Om alla hjälps åt så kan vi kanske få bättre mat på våra tallrikar i framtiden. Hoppet är väl ändå det sista som ska överge en...

Läs också:
http://www.aktavara.org/

3 kommentarer:

Kanestro sa...

ja du..skrämmande eller hur?? satt och grina här hemma när jag såg det på nyheterna!
själv har jag nyligen försökt uppmärksamma alla de som köpt eller ska köpa nya härliga dunjackor om vad de stödjer för industri genom att köpa sån skit (du kan kolla min blogg..)
kul att du också kommit igång med bloggen igen. hoppas allt är bra med dig!
kram

Maximus sa...

You go girl!!!! Jag slutade med det för längesen och det är jag glad över nu. Även kyckling faktiskt. Var köper du den där Bosarpskyckling? Kul att du är igång och bloggar igen...
Kramar Anna

Mother of Sweden sa...

nu har min djurskyddssida vaknat upp -igen...
var finns ni alla som sitter i dessa djurskyddsföreningar och vad gör ni nu för tiden?
Inte mycket har hänt sen jag jobbade djurskydd för tio år sen.
det håller inte.
ut och jobba på fältet och ibland vanligt folk.
och med kraft...
Mother of Sweden