onsdag 15 december 2010

Det blåser en trend.....

Det verkar blåsa en trend i bloggosfären just nu. Många reflekterar över sin blogg och det man skriver. Är man för utlämnande? Vem läser vad? Publicerar man för många bilder? För få? Vad ska man skriva om?

Jag för min del undrar vem ni är som läser? För jag kan se på besöksstatistiken att det är långt fler som läser än som kommenterar. Och då kan man  ju inte låta bli att undra vilka ni är....Det finns ett 15-tal som brukar kommentera men ni andra då? Ni som smygläser..... :-)

Alltså, det gör mig inget. Att ni smygläser. Jag bara undrar varför man vill vara hemlig? Eller skriver jag om så tråkiga saker? Helt ok.... Hur som helst, min blogg är öppen för alla att läsa. Åtminstone ett tag till :P

Nu ska jag snart ut i kylan för att träffa en tjej som jag vet läser. Min äldsta vän. Henne har jag känt sedan 1988 när vi hade sprayade luggar och plastarmband i neon. Det ni....

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Keeya sa...

Ja man reflekterar mycket över bloggar. Många tycker att det är för öppet och man berättar för mycket av sig själv. Andra däremot kan tycka att man spelar upp en fasad. Jag tycker att iaf jag inte lämnar ut för mycket av mig själv för man skriver ju inte allt i bloggen. Men definitivt är jag mig själv och det jag skriver antingen tycker jag eller har jag upplevt. Är det då en fasad att man inte skriver allt? Däremot funderar jag över om jag skriver för mycket om Lovisa och lägger ut för mycket bilder på henne. Men samtidigt gör jag ju det för hennes skull att hon sen kan läsa i framtiden. Hoppas ni får en fin dag gumman. Kramisar!

Zimmers dagbok sa...

Jag kände mest att jag vill kunna kontrollera vilka som ser bilder på mig, Agge, mitt hem osv. Kommer självklart att göra vissa inlägg som fortfarande är öppna för alla och vill du så mailar jag gärna över lösenordet till dig. :-)

Känns det fortfarande bra och du trivs med så som du har det idag med bloggen, så varför ändra? Man gör ju som känns bäst själv. Tycker att det är superkul att läsa din blogg och fortsätter gärna läsa den!

Kram