torsdag 27 januari 2011

Bryta mönster

Ja ibland är mammalivet inte så lätt och det känns som att dagarna går in i varandra och allting är likadant hela tiden. Men för det mesta är det rätt kul - om man vågar bryta mönster då och då. Igår bröt vi iaf mönstret och träffade gudmor och la familia. Isabelle kom inte i säng förrän 22.30 men vad gör det om 100 år.....

Isabelle är så aktiv nu. Pratar och ska vara med på ett helt annat sätt. Hon är dessutom väldigt duktig på att leka själv. Tur de, för annars hade det väl blivit "jag-hinner-inte-gå-på-toa"-mammalivet.

Idag blir det promenad i ett kallt och soligt Malmö. Förhoppningsvis hinner vi med lite shopping till Isabelle och köpa schampo till en mamma med torr hårbotten!

4 kommentarer:

Lise-Lotte sa...

Hej,
Jag hade också super torr och kliande hårbotten för ett par veckor sedan.
Jag beställde via nätet John Masters Organics, zink & Zage schampoo with conditioner. Torrheten försvann på ett par tvättar och så luktar det så gott av kola....mums

Caroline sa...

Mmmm smarrigt! Det ska jag kolla upp!

Gabby sa...

Jaha okej!=) Ja då har vi säkert kanske setts ngn gång=)

Keeya sa...

Men absolut gäller det att bryta mönster. Tror det är bra att ha rutin men att rutinen kan brytas. Då blir de mer flexibla de små :D Tack för tipsen och nu har vi en sådan där trekant som skall göra att hon ligger på sidan. Vad gör ungen? Jo hon lyckas på ngt jäklä mönster vända sig ändå?! hahah Massa kramar!