onsdag 12 januari 2011

En natt med Robin Hood

Inatt hade Isabelle bestämt sig för att vakna vid midnatt. Lugnt, tänkte jag och gjorde lite välling. Men åh nej, det skulle vi inte ha! Isabelle skulle leka, ligga och spralla, låta ehhhhhhhhh, ihhhhhhh, ååååååååå med sin basröst som hon använder då och då. Tror jag gick upp 20 ggr för att säga "shhhh....nu ska vi sova gumman". En av gångerna tänkte jag istället ta på mig jackan och gå ut genom ytterdörren istället. Jisses...Ja till slut blev klockan halv tre, då tog jag upp Isabelle, snuttekaninen, filten och bäddade i soffan och satte på teven. Som tur var hade jag spelat in Robin Hood filmen för några dagar sedan så den fick duga i brist på annat. Till slut kunde jag bära in henne i sängen där hon somnade ganska omgående. En fas? Hoppas det....Men det var faktiskt mysigt att ligga där mitt i natten och kolla på Robin Hood :-)

5 timmars sömn. Inte utan mitt morgonkaffe!
Idag passade mormor & morfar Isabelle medan jag städade och gjorde annat nyttigt. Det gick hur bra som helst såklart och jag kunde hämta hem en glad och sprallig tös som sen somnade bums klockan 19!

Mycket grejer blir det när gumman ska fraktas från A till B!

Inför natten har vi i alla fall laddat med Musse Pigg och annat färgglatt och käckt. Annars brukar fotboll funka men va fasen Barca spelar liksom inte mitt i natten.....

4 kommentarer:

Bawa sa...

Naw! hoppas det inte blev till en trend och att du fick sova bättre inatt. Kram!

Lilla H sa...

Haha oj så det kan bli det är säkert en fas. Dock blir man ju rätt mör så man hoppas det inte håller i sig allt för länge.

HUSnrNIO sa...

Att inte få sova på nätterna är riktigt jobbigt. Efter två år har vi nu bestämt oss för att ta itu med vår sons sovvanor. Inte en natt för tidigt om du frågar mig som är den som han legat tätt slingrad runt i två års tid nu:S Hoppas hon sover inatt! Ha en trevlig torsdagkväll!

Lilla H sa...

Ja Kappahl har verkligen hottat upp sig! De har fina kläder speciellt till tjejer!