torsdag 17 mars 2011

Mitt perfekta liv

Idag har mitt perfekta liv varit alldeles utomordentligt perfekt! Jag har såsat omkring i ny korallrosa mjukisdress och Isabelle har kliat på sina tänder, ojat sig, dragit katten i svansen, sovit och tittat på the Gruffalo två gånger. Jag har pratat med min pappa två gånger, med min mamma tre gånger, mailat till höger och vänster och bokat in saker i min perfekta kalender. Och pussat på bebisfötter! Dessutom fick jag ett sms av min bror som skrev att han nyss sett Petter Northug. En fika hos grannen hann vi med under vår perfekta dag så att vi fick socialisera lite. Den perfekta middagen bestod av soppa och nyinköpt lantbröd. Sedan somnade vår perfekta dotter i sin perfekta säng kl 19...ehm jag menar 20.30...Kvällen har spenderats med att klura på jobbrelaterade ting och titta på när mannen försöker packa en resväska full med öl. Helt perfekt!

Bebisfötter...mums!

8 kommentarer:

Trassel sa...

Bebisfötter är det bästa! Lena och goa med små bär som tår. O så lite svampiga och tjocka uppe på, på fotryggen. Bästa bästa!

homepage82 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bawa sa...

Ska din man också resa iväg? :)

curlingmamman sa...

Åh,sicka goa bebisfötter,jag brukar alltid somna med lilla Olivers små fötter på mig!kramis och ha en mysig fredag!

Maximus sa...

:-) själv vabbade jag i det perfekta vablandet i den perfekta lägenheten med den perfekat sonen och fick sen sällskap av den perfekta pojkvännen

Caroline sa...

He he...japp han ska iväg men inte lika länge och långt bort som din, Richa!

Bebisfötter är bäst!

Gabby sa...

Hej gumman! Är inte på Ikea så ofta men igår var det faktiskt mysigt på ngt sätt;) nog mest för jag hade trevligt sällskap av de små mamma & sambon;) Hur mår ni? Kramar!

Keeya sa...

Hihih precis som det skall vara :D