onsdag 13 april 2011

Det ljuva mammalivet

Kom precis hem efter en dag med promenad och ärenden. Hemskt vad man flänger omkring ibland. Men jag fick äntligen köpt växter till balkongen. Ska bara hitta en lucka så att jag hinner plantera dem! Inte lätt när mannen är bortrest igen. Puh...Ibland känns det som Isabelle och jag är en och samma person. Särskilt nu när hon är mammig och vill sitta i mitt knä. Men det är ganska sött ändå och jag läste att det är HELT NORMALT att de är så vid 10 månader. Så då har vi analyserat färdigt med det.

Nu tittar hon på TV och leker så att jag hinner blogga och svara på mail. Sen är det busa, laga mat, äta, bada, välling, natta, måla tånaglarna, äta godis, se på Mästerkocken och så lite jobb som gäller. Ja, de sista sakerna är ju sånt som jag ska göra när liten sover.

En styck mammig liten busunge!

1 kommentar:

Lilla h sa...

Hej jag förstår att du vart lite förvirrad. Jag tror bestämt att några rader försvunnit. Vad jag menade var att i bloggar läser man ju mest om allt som är bra med barn, om allt mysigt och roligt och sällan om det jobbiga och tråkiga (även i min blogg) så därför var det befriande att läsa ditt inlägg. Dock verkar en del av min text försvunnit där jag förklarar detta. Med andra ord så låter min kommentar helt korkad.

Kram kram