måndag 5 november 2012

Att bara vara...och sen blev det måndag.

I fredags hade jag halvdag. Tänk vad mycket en halvdag kan göra...Hann i lugn och ro handla mat och strosa runt i ett par inredningsbutiker. När jag kom till dagis för att hämta Isabelle hade hon hostat hela middagsvilan och knappt sovit någonting. Detta trots att hon inte somnade förrän 22.30 kvällen innan. Stackaren. Mina planer om att vi skulle åka iväg och fika, bara Isabelle och jag, gick i stöpet men det gjorde faktiskt ingenting alls. Vi åkte hem, drog på mysbyxorna och Isabelle svepte två glas O'boy och åt en halv macka. Jag gick och pysslade och plockade i ordning inför helgen. Så befriande skönt att bara vara!

Hostan har tyvärr inte blivit bättre, så fort hon anstränger sig för mycket klöks hon så mycket av hostan att hon till slut kräks. Då gör det ont i mammahjärtat att skicka iväg henne på dagis. Som tur är kunde "Mocha" (morfar) rycka ut idag. Förra veckan var det "Baba" (Farmor) som fick sättas på ett tåg för att passa.

Jädra infektioner alltså, hur mycket baciller finns det på dagis egentligen?

Idag är det alltså måndag och jag undrar om det kommer bli ljust alls idag. Kom till jobbet och spillde kaffe på skrivbordet och jag vet inte ens om jag borstat håret. Har jag det? Jag borstade i alla fall tänderna - tack och lov.

Utsikt från mitt kontor....Blyertsgrått eller?

1 kommentar:

Bawa sa...

Stackars lilla Isabelle :( jo måndagar känner man sig inte alltid så fin. Mascaran åker på framför datorn och eyelinern kanske inte ens hinns med under dagen. Tacksam att man vaknat i alla fall. Kändes svårt att säga hejdå till helgen. Hoppas att sötnosen blir av med hostan, provat honungsvatten? Kram till er