måndag 3 november 2008

Helgens äventyr & måndagsmys

Var på en fest i fredags hos en gammal kollega. De bor i en stor och lite lustigt planerad lägenhet med havsutsikt. Efter några glas vin begav vi oss till Glasklart. Och eftersom jag inte hade ätit något ordentligt på hela dagen så blev jag rejält snurrig efter att ha tagit ett glas champagne för mycket! Ja jo jag stod ju benen, det var inte så. Men grejen är ju att man får minnesluckor och det är fanimej inte kul. Att man aldrig lär sig!! Dagen efter, grym ondskefull huvudvärk som aldrig gick över. Kunde knappt röra mig. Inte likt mig tänkte jag....och kom sen på att eftersom jag tränat ganska hårt med hantlar dagen innan så hade jag sjuk träningsvärk i axlarna vilket också bidrog till huvudvärken. Tigerbalsam på. Lördagen förflöt ganska snabbt förbi.

Sambon har inhandlat Guitar Hero till x-boxen så det roade vi oss med i söndags. Har man inga barn så får man vara ett själv helt enkelt!

Sen blev det promenad genom parken för att kolla in ljusshowen och så nya Bond-filmen på bio. Och så var det måndag och nu har mörkret omfamnat kvällen redan. Bäst att tända ljus och äta något gott och kanske pussa på sambon om han kommer hem i någorlunda tid idag....Måndagsmys helt enkelt!

Inga kommentarer: