torsdag 12 februari 2009

aj...aj.....AJ AJ??

Nä nä nä nä.....jag har inte ont i luftrören, är inte väldigt trött, känns inte som att jag håller på att bli sjuk. Nä. Jag cyklade inte svettig i iskall motvind, på trög cykel i morse och drog in massa kall luft i lungorna. Nä.

Jag känner mig helt enkelt som en nyponros! O ja...har aldrig känt mig så fräsch och frisk som nu. För det är klart att man inte känner sig krasslig 2 dagar innan man ska gifta sig. Nä för sånt händer bara inte. Eller hur! Men bara för säkerhets skull dricker jag varmt te med honung och försöker tänka positiva tankar och intala mig själv saker (som ni märker).

Jag ber en bön och hoppas på att Gud ska visa sig från sin allra bästa sida. Ska ju faktiskt in i hans hus och svära trohet till den jag älskar på lördag. Pliiiizzzz låt mig inte bli sjuk. Lovar att lägga mig i tid ikväll.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej Caroline!
Annas syrra Maria här, i Luleå. Vill bara skicka en kram och goda tankar inför din stora dag :-) nejnejnej inte kommer du att bli sjuk. Te funkar alltid. Whisky är ju också en bra förkylningsmedicin om du tröttnar på teet!
här i Luleå är det -20 grader, strålande sol och massor av snö. Jag älskar också februari!
Ha det bäst! /Maria