lördag 9 oktober 2010

Ahhhh....

Äntligen är jag av med halsont & huvudvärk och annan värk! Idag har jag känt mig pigg för första gången på nästan två veckor.

Snart är det dags för mig att klippa mig igen. Jag klippte ju ganska kort förra gången och saknar längden i håret. Funderar också på att färga lite mörkare. Något som jag aldrig provat förut, gillar ju inte drastiska förändringar hur som helst. Ja det tål att tänkas på. Tills dess använder jag den här superbra inpackningen från Wella som jag köpte idag.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag designar egna smycken som jag sedan säljer på min blogg till kanonpriser. tex budskaps/namnarmband endast för 79 kr. Givetvis håller dessa mycket hög kvalite. Man kan välja sin egna text och dessa finns i många fina färger.Perfekt att ge bort i present/julklapp. Ber om ursäkt om du ej tycker om att jag gör reklam för min blogg då är det bara att radera detta. Men de är helt klart värda att kolla in

http://smyckestokig.blogg.se/

Keeya sa...

Tack sötaste du! :)

Du har väldigt fint hår nu! Men om du vill prova lite mörkare kan du ju testa först med att slinga det försiktigt. Jag blev en gång övertalad att färga nästan hela håret mörkt och gud vad jag ångrade det sen... Men när jag har satt i slingor med mörkare nyanser tycker jag att det blev fint. Tänkte faktiskt göra det efter förlossningen, både ljusare och lite mörkare.

Skönt att du mår bättre nu. Inte kul att må dåligt!

Ja visst är den söt den där klänningen. Jag gillar söta kläder och lite rockiga också ;)

Massa kramar till er och hoppas ni får en underbar helg!