onsdag 6 oktober 2010

Godissug!!!

Sedan jag födde barn har jag blivit mindre och mindre sugen på mat och mer och mer sugen på godis. Har ett enormt godissug nuförtiden! Men nu har jag inte ätit godis sedan i söndags, bara två små kanelbullar i måndags. Ät frukt, säger nån. Skippa kolhydraterna så försvinner sockersuget, säger en annan. Ät bara lite säger den tredje. Äsch det funkar ju inte, jag får nog ha nolltolerans ett tag. Har försökt att hålla det till lördagsgodis men då tjuvstartar jag på fredagen redan för då är det ju fredagsmys. Och det som blir över på lördagen äter man upp på söndagen. Suck....Men jag märker ju att magen sjunker in bara efter någon dag utan godis. Det är som om den svullnar upp när man äter för mycket.

Nä nu ska jag slänga mig i soffan med en kopp te och drömma om colanappar, vingummi, dumlekolor, sega råttor, skumbananer, cocosprickar.....4 kommentarer:

Keeya sa...

Jag har fått världens godis och söt sug nu under graviditeten. Innan bröllopet fick jag bort det med just noll tolerans och min mage var inte svullen heller. Då körde jag med en diet som heter candida dieten för jag misstänkte att jag hade svamp i tarmarna. Mycket riktigt mådde jag bättre när jag åt efter den. Man har ett ganska strikt matschema under två månader men jag var en piggare, gladare och snyggare Kristiina efter det. Ska göra den igen tänkte jag. Satsar på efter jul ngn gång för det känns som omöjligt innan det med nyfödd, jul och nyår. Jag tror också att det är viktigt att njuta lite av livet också. Så ibland måste man få unna sig själv. Kraaam

Caroline sa...

Ja herregud man behöver inte vara duktig jämt! Nä njut och ät ordentligt, det behöver man när man är nybliven mamma och dessutom om du ska amma så är det ju extra viktigt att inte gå på diet. Men allt det där vet du redan såklart! :)

Mattias, Karissa & Enzo sa...

Kära Caroline! Jag känner igen mig! Helt sjukt! Jag har inte ätit "godis" i typ två veckor men tyvärr har jag frossat i mig allt annat...kanelbullar, kakor mm. Ackligt mycket! Kanske anledning till att jag inte går ner i vikt...suck! Måste också köra nolltolerans...inte lätt. Jag till och med köpte en bok som handlar om socker beroendet...jag hör av mig om det hjälper! Lycka till

Fia sa...

Åååå så gott med dubelnougat!