tisdag 2 november 2010

Att köpa eller inte köpa....

Det blev ingen hudvårdsshopping idag, det började ösa ner så jag höll mig här i Västra Hamnen. Ansiktskrämen får vänta till imorgon. Däremot gick jag in i en av mina favoritbutiker - Kit of Elsinore - där jag inte varit på väldigt länge. (Har inte känts lönt med tanke på att kroppen inte är i sin rätta form ännu!) Men eftersom jag är på klänningsjakt så passade jag på att prova några. Och givetvis provade jag en Diane von Furstenberg klänning som satt som en smäck! Priset satt däremot mer som en smocka...puh! Ja, så nu går jag här och våndas...ska jag köpa eller inte?

Jag hittar ingen bild på just den klänningen tyvärr. Men den påminner väldigt mycket om den spräckliga Tigerklänningen som jag bloggade om förut. Fast DvF klänningen går i blåa toner...och man kan ha den med strumbyxor och pumps, med leggings och stövlar eller med jeans och grova kängor. Passar till allt! En dröm helt enkelt.

Fortsättning följer....

3 kommentarer:

Keeya sa...

Klänningarna ser ut att sitta smickrande på kroppen. Sånt gillas! :) Ha en fin dag! Kramisar!

Caroline sa...

Exakt, DvFs klänningar ska ju vara gjorda för en normal kvinnokropp! Och så var det också kan jag säga! helt plötsligt fick jag midja!

Missmalmberg sa...

Ja jag tycker också det är rätt märkligt faktiskt :/ Ja men vi kan ju boka in en manikyr =) finns en liten variant på manikyr som tar 20 min ungefär och kostar 150 kr, då filar vi till de, trycker nagelbanden och lägger något nagellack om du vill ha det :) och då kan du ju ha med bebisen också. Sen kan man ju göra det kontinuerligt för att hålla längden nere :)