söndag 10 april 2011

Gå gå gå

Igår lämnade vi Isabelle till mormor & morfar. Vi skulle som sagt ta tag i vårt hem. Ut med vinterkläderna och en utrensning i förrådet. Och så storstädning inne också. Ni vet när man drar fram både säng och soffa och dammsuger. Jag torkade tom rent i garderoberna innan vårkläderna fick göra entré. Så skönt! Eftersom jag var gravid förra våren känns det härligt att ha plagg från -09 som fortfarande känns som nya!

Natten till i lördags vaknade Isabelle vid 01.30 och höll oss vakna till 04. Här skulle inte sovas....Hon verkar frustrerad över att inte kunna röra sig såsom hon vill och att sitta still är inte ett alternativ längre. Det som gör henne gladast numera är att gå omkring med vår hjälp och ja, bara denna helgen har hon övat sig jättemycket och fått upp balansen. För hennes nära och kära gäller det att träna magmusklerna så att ryggen inte tar stryk!

Fröken Gå och hennes mamma

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snart får ni börja jaga henne ;-)


Tack själv för titten i min blogg =)
Jag/vi har bott tidigare (som nygifta) i Malmö i ca 2 år. Men det var innan barnen kom. Nu vill vi flytta tillbaka. Känns spännande och lite skrämmande. Ja nytt du vet. Men vi har fått tag på en liten mysig lya centralt och vi längtar =)
Ha en underbar dag!
kram från Bella

ellenojag sa...

Börjar bli stora tjejen nu ju!!

Ska ni flytta neråt?? fy fan va mysigt! var hamnar ni?