söndag 27 november 2011

En kväll med Frank

I fredags var vi (man+jag) inbjudna av Tele2 till ett event med middag och Idol i Malmö Arena. Bara att pudra näsan och rota efter en någorlunda struken blus att ha på sig. Smarrig buffé med många glas vin på St Gertrud och därefter bussades vi likt pensionärer till arenan.

Och jevlar i min låda vilket tryck det blev i arenan! Alltså när idolerna stod på scen....inte när vi kom. Kul att skåda detta evenemang och jovisst, denna mamman klappade händerna och torkade bort en tår, bland annat efter Robins sköna sång till sin far. Sen blev det mer vin i vip-baren och efteråt drog vi till Glasklart. För er som inte vet är Glasklart en nattklubb i Malmö som har öppet sista fredagen varje månad, dit man måste ha vip-kort för att stå i kö. Ungefär. Jag är egentligen inte ett fan av sådant men fördelen är att man känner folk därinne, musiken är bra och åldern är blandad. Det är rätt ovanligt på andra uteställen vill jag lova!

Så mamman och pappan drack gin o tonic, försökte föra samtal med bekanta utan att berätta om Isabelles senaste eskapader (svårt!) och någon drog till och med ett halsbloss.

Förmodligen den sista utekvällen i Malmö på ett bra tag!

Tele2 Frank var med oss hela kvällen

Inga kommentarer: