tisdag 22 november 2011

Fler änglar än djävular

Det har handlat mycket om barn i media på sistone. Barn som farit illa i fosterhem i Sverige. Barn som har försvunnit från jordelivet på grund av att vi vuxna schabblar. Det är svårt att inte ta till sig, jag har svårt att värja mig fastän jag vet att det gör ont att läsa och höra.

Jag är så trött på att läsa om vuxna som gått ner sig så fullständigt så att barnen får lida. Och myndighetsrepresentanter som inte såg, inte hörde. Tänk er själva så snabbt man kan utplåna ett barns tillit. Ett litet barn som förlitar sig på vuxna människor. Jaha men det var bara ännu en barndom som försvann och själsliga sår och men för livet. Djävular finns överallt och det är fanimej allas vår uppgift att öppna ögonen och mota djävulen i farstun.

BRIS hemsida kan man skänka en gåva för att stödja deras viktiga arbete. Jag fortsätter att tro på att det finns fler änglar än djävular.

bilden är googlad

1 kommentar:

Maximus sa...

Bra skrivet!Det FINNS fler änglar än djävular men ett av problemen i vårt fina land är att folk inte bryr sig om sin granne men de engagerar sig gärna i någon på andra sidan jordklotet. Social kontroll är inte bra alltid men för barnen är det en enorm säkerhetsfaktor.
Ibland är det ju bra att lägga näsan i blöt och framförallt när det gäller kidsen.