tisdag 17 januari 2012

Hamsterhjulet

Vilken tid det har varit. Jag har hunnit saker på en månad som folk normalt gör på ett år. Kanske. Mitt jobb är fantastiskt kul! Efter en vecka har jag redan kommit in i det och har redan fullt upp. Men vet ni, jag har inte en enda tråkig arbetsuppgift. Det är sant. Och det är första gången jag känner så. Det har sina fördelar att jobba i ett litet men snabbt växande företag! Att koordinera all marknadsföring är en utmaning men möjligheterna är oändliga.

Så är vi då inne i hamsterhjulet. Dagislämningar i gryningen och köer på motorvägen. Vad-ska-vi-äta-till-middag-samtal och röja upp i hemmet medan man stapplar mot läggdags. Ja. En del av livet. Men det lilla stinget som infinner sig när jag har lämnat Isabelle, det kommer nog att sitta i länge. Fast, oj vad kul hon verkar ha på nya förskolan. Känns tryggt.

Bloggen har fått lida lite men jag ska försöka att uppdatera lite oftare om jag ens har några läsare kvar! Och hörni, längtar inte ni ofantligt mycket till ljuset? Jag gör. Det blir ett gäng tulpaner imorgon för att pigga upp sig helt enkelt!

Nu blev detta en sammanfattning av de senaste veckorna men så fick det bli. Här är en bild på Isabelle från julafton i nya huset. Två nätter hade vi hunnit sova där då.

Jag mobilsurfar faktiskt och har egentligen
 inte tid att posera

4 kommentarer:

Linda Kapusta sa...

Låter spännande med nya jobbet! Är det hemligt vad det är för företag? Är nyfiken i en strut..

Maximus sa...

Det där "stinget" kommer och går. Hamsterhjulet rullar på men det blir nån slags spänning i det också. Trodde aldrig att JAG skulle säga det men jag gillar fan den här Svenssonlunken:-)

MiaLisa/Energy/Maria sa...

Jag kommer alltid vara din trogna läsare! ;-)

Lilla H sa...

hur trivs ni i nya huset?