torsdag 15 april 2010

Lyxig dag!

Vaknade hyfsat utvilad 07.22 idag. Skönt att komma igång i tid för en gångs skull. Kan inte sova så länge på nätterna nu. Nästan alla positioner känns obekväma. Cyklade upp till stan i det härliga vädret och fikade i solskenet med en kompis som hade MYCKET att berätta. Roligt!

Gick en sväng på Polarn & Pyret som fått in nya jättesöta kläder för bebisar. Allt i ekologisk bomull. Men jag får sån beslutsångest när jag ska köpa, vet inte vilken storlek man ska ta. 50 ser jättelitet ut och 56 ser gigantiskt ut....Har ju ingen aning om storleken på bebben när den kommer ut!

Vanligaste kommentaren från folk just nu:
"Åhhh det är snart dags va?!"
"Ehhm nä...det är två månader kvar"
"Oj..jaha...ja det är ju så olika...."

Ja om man ska gå efter detta så verkar det som jag får köpa stl 56 - minst!

Sen vidare till Organic shop för en ansiktsbehandling. Som man hör på namnet använder de endast organiska produkter och ja, jag känner mig faktiskt som en nyponros i hyn nu! Kan verkligen rekommendera den behandlingen. Kom hem till en nystädad lägenhet, kan det bli bättre? Knappast... :-)

3 kommentarer:

Maximus sa...

För det första! Köpt stort för du kommer få massor av litet. För det andra du har mindre mage än mig när jag var i v 30. För det tredje, det där med organic låter helrätt. För det fjärde, hoppas vi kan ses snart gumman! Nästa vecka kanske? messa eller ring.
Kramar
Anna

zandra sa...

Jaha, där ser man :)
Jag har faktiskt en Nivea bus spray som ligger o dammar i en låda, har inte testat den än. Borde kanske göra det :)

Kul att du oxå är gravid :) Lycka till med allt.

Caroline sa...

Fast vissa säger köp litet, du kommer få massor av stl 62! Ahh...Du, du ska min mage live nu!

Zandra, jag ska spraya mig ikväll. Blekare ben har man sällan skådat...