måndag 19 januari 2009

Fynd!

Lite dåligt bloggande i helgen, jag vet. Har mest småpysslat med bröllopet och slappat. Var på IKEA en sväng och en del elektronikkedjor då någon i familjen tvunget vill ha en systemkamera. Jag är mer tveksam. Men att det är "dåliga tider" det fattar jag inte. Det är ju miljoner människor ute! Och alla trängs och knuffas och köra bil...nä det kan de inte heller. Särskilt inte om man har en Volvo herrgårdsvagn. Ja ursäkta till er som har en sån....Men antingen så ligger de i 180 på motorvägen med hela familjen i bilen eller så puffar man runt i stan i 30 km/h och byter fil lite som man känner för det. Det är ju så svårt att hitta till Maxi i Västra Hamnen! (Handla på någon annan Maxi då!!)...Har ännu inte skådat någon vettig bilförare i en Volvo herrgårdsvagn.

Gjorde absolut månadens fynd igår på Nova Lund. Kavaj, linne och topp för 157 kr!! Bilder kommer senare.

Ciao

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, dåligt bloggande. Varje gång jag är in har jag bara sett dom underbara guld skorna. Hur börjar bröllops planerna arta sig då? :-)

Anonym sa...

Helt otroligt C, men pulvret funkar faktiskt! Jag är så glad. Det var ju mest bara för att testa som jag och Benny började dricka det. Första 4 dagarna förlorade han 6 cm runt midjan och det bara fortsätter. Jag förlorade "bara" 1½ cm runt midjan då, men lika mycket runt rumpan och 1 cm runt bysten. Men man förlorar ju bara vatten första veckan, andra veckan börjar det "ta" av fettet.. Så denna vecka blir spännande! Jag tränar på min orbitrek och med min magtränare. Provade lite kläder idag och kände mig lycklig. Haha. :-) Obs! vi blandar inte pulvret med vatten utan med mjölk.