onsdag 8 april 2009

"Tänk när vi flyttar till hus"

Jag har fortfarande inte hunnit ta in mina vår/sommarkläder från förrådet! Och nu kräks jag snart på alla svarta och gråa jackor som hänger i hallen. Blää...Ja varför tar jag inte in dem själv då? Jo för att man måste slå sig in i förrådet...Det ser ut som f-n! Jag vet inte vems fel det är...säger inte att det är min mans men han har en förmåga att samla på sig saker. Det har inte jag. Jag samlar endast på skor...och väskor. Men det är ju en helt annan sak. Vill bara påpeka det.

Nä, i förrådet finns det kartonger som vi prydligt har satt i rätt ordning och märkt. Bara det att ovanpå och framför finns också, krukor, grilltillbehör, golfbagar, fotbollsgrejer, skynken, filtar, lampor, stolar, julpynt, madrasser, resväskor, kattbur och en miljard verktyg....Bland annat!! Vad hände? Vi hade ju knappt några grejer när vi flyttade in här 2006. Men till och med jag kan erkänna att jag sparat "tänk när vi flyttar till hus"-grejer. Men seriöst...precis som jag vill ha dem då.

Efter påsk blir det att köpa svarta sopsäckar och organisera. Allt för att jag ska komma åt mina kläder :-) Annars får jag helt enkelt köpa nya!

1 kommentar:

Anonym sa...

"Annars får jag helt enkelt köpa nya!" -Jag köper svarta sopsäckar direkt!!!