måndag 16 maj 2011

Feber

Har en febrig liten tjej här hemma idag. Vet inte vad det kan vara men det gör lite ont i mammahjärtat att se sitt barn glansig i ögonen och feberrosig om kinderna. Isabelle har knappt varit sjuk hittills och nästan aldrig haft hög feber, vilket gör att man känner sig obekant med situationen. Som vanligt är det inte mycket som bekommer denna dam utan hon har lekt, druckit massa vatten och juice och ätit hyfsat bra. Till och med vällingen slank ner tillslut. Men det är klart, 39.3 skojar man inte bort så det blev en stillsam dag inomhus.

Nu ikväll var jag ute och joggade en runda i det stillsamma regnet. Riktigt skönt. Ja efteråt i varje fall. Den där appen jag pratade om är så rolig. När man har loggat sin löprunda säger den: "Grattis! Du har bränt 236 kalorier = 3 äpplen!" WTF! Precis som om man skulle bli glad av det, ha ha...


Bilden är googlad

Ciao...

7 kommentarer:

Linda Kapusta sa...

Tur att man inte joggar, har alltid trott att det var en bluff... nu är det bevisat, man förbränner max några äpplen, det kan det omöjligt vara värt :-))

Anonym sa...

Krya på lilla hjärtat. Vet hur ont det gör i ens mammas hjärta när de små är sjuka. Peppar peppar så har mina killar hållt sig friska ett tag nu...
kram

Babiesandcupcakes sa...

Jo, tre äpplen, det känns ju fantastiskt bra. Vilken bedrift. Nu sitter jag här och intalar mig själv att man bränner iaf minst en pizza på att PWa...yeah, right!

Hoppas din lilla tjej kryar på sig!

Caroline sa...

He he, ja det kan tyckas lite men jag sprang bara 3 km. Och förhoppningsvis bygger jag muskler vilket gör att jag förbränner mer! Så jag kommer fortsätta med pw:s och löpning! 10 km powerwalk förbränner ca 600 kalorier beroende på hur snabbt du går och hur mkt du väger etc.

sara sa...

du är grym Carro! Heja heja!

Anonym sa...

Tror man må trene for å bli sterk og få økt kondisjon, ikke for å telle kalorier;-)
Vi har vært på Alcudia og synes det var nydelig.... Prisene var omtrent som hjemme;-)

Caroline sa...

Om man ska gå ner i vikt är det bra att ha lite koll på kalorierna. Jag tränar för att jag mår bra av det och för att jag vill gå ner i vikt!