måndag 22 augusti 2011

Effektiv och lite tankfull

Man blir ju förträffligt effektiv när man har barnvakt. Som idag. Mannen skjutsade Isabelle till mormor och morfar i morse och jag har i princip suttit framför datorn sedan dess. Eller nja, jag har ätit frukost, bäddat och slängt in en tvätt i maskinen också.

Det är en spännande och intensiv tid framöver. Jag ser fram emot hösten och vad den kan ge. Ge i form av tillväxt i min lilla affärsverksamhet eller om jag ramlar över något annat spännande. Kanske, kanske ska vi också vidga våra vyer och så hoppas vi på den där bästa dagisplatsen till Isabelle. Sen får vi se i vilken omfattning det blir.

En sak vet jag. Du har bara ett liv. Vårda det, chansa lite och var inte rädd för att säga nej när det inte känns bra därinne i maggropen. Men förstås, då och då skadar det inte heller att säga JA. Ja till ett nytt projekt, nytt umgänge eller till någon som behöver din hjälp. Eller hur, my friends, detta kan vi väl tänka på i höst när vi har glömt bort att vi skulle prioritera och ta det lugnt.5 kommentarer:

sara sa...

Absolut!
Kloka ord från en klok kvinna!

Åsa sa...

Åh vad har du för verksamhet? :)

Caroline sa...

Klok och klok... :-)

Michaela ♥ mamma till Leon & Charlie sa...

Tack så mycket! :)

Åsa sa...

Ah, va kul och spännande :)
Önskar dig all lycka med det :)

Kram Å