onsdag 14 september 2011

Ååååååååhhhhhh

Nu känns det som att vi bara skriver om sjukstuga här hemma. Fy vad tråkigt. Men såhär är det. Fram och tillbaka varje dag. Det verkar vara ett elakt virus som har slagit till. Jag är extremt illamående och Isabelle går runt och tar sig för magen emellanåt, hostar och nyser. Usch!!! Tur att Isabelle har en snäll morfar som handlade lite gott till oss idag!

Isabelle leker själv just nu, går runt med solisar och pratar med sina dockor. Flyttar klossar och sorterar mina strumpor och säger "JA-JA-JA!!!" Fantastiskt, annars är det mest "NÄ-NÄ" numera. Jag då? Jo, jag är mest en passiv, osminkad mamma idag.1 kommentar:

Martina sa...

vilken liten goding du har! hoppas sjukstugan snart är över!
förlåt att det har tagit sådan tid att svara på din kommentar. visst är Busnel bara såå rätt? den kommer aldrig gå ur tiden känns det som.. den är faktiskt värd sina pengar i butik, även om det svider just när man lägger ut det! jag hade dock tur och hittade en oanvänd för halva priset på Blocket. suverän är den!

skulle nog behöva ditt smakråd nu också (verkar som vi har ganska lika smak). kan inte bestämma mig för vilken vinterjacka jag ska köpa i år. gå gärna in och döm på bloggen ;)

ha det jättebra och krya på er :)