torsdag 1 december 2011

Flyttfjärilar

Igår fick vi nycklarna till huset. Nu är det betalt, klappat, klart och vårt! Vi tog med oss Isabelle och satt på vårt vardagsrumsgolv i skymningen och åt lussebullar och drack kaffe. Isabelle, hon var överlycklig över all denna yta att skutta runt på.

En speciell känsla och fjärilarna i magen börjar infinna sig. Vi ska flytta, äntligen. Redan idag påbörjade vi att riva kök, tapeter och träffa hantverkare.

Och så ska jag då tillbaka till min gamla hemkommun. Inte riktigt samma ort men nästan. Kommer jag träffa många gamla vänner här? Kommer jag känna igen dem? Kommer de att känna igen mig? Undrar hur det kommer att gå med dagis? Vart går jag om jag blir sjuk? Vad gör folk på lördagarna här? Ska man kanske börja spela tennis igen? Hå hå, många undringar. Men först ska vi se till att packa ner vårt nuvarande hem och jag har ungefär tre veckor på mig.

Hjälp?

En liten glimt....

3 kommentarer:

Keeya sa...

Vad fint! :) Vi är också husägare nu. Igår skrev vi på papprena men flyttar in 11/12. Ha det så fint vännet!

Maximus sa...

hej gumman! Fan vad gött! Tveka inte att säga till om ni behöver flytthjälp eller nåt annat. Jag/vi har tid! Kramar

Anonym sa...

Hejsan,
vad spännande med flytt och renovering! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela