torsdag 31 maj 2012

2 år

Idag har vi firat vår lilla, stora flicka som blir 2 hela år idag, den 31 maj. Minns tillbaka och kan fortfarande känna detta lilla, varma knytte som var hungrig som en björn och arg som ett bi för att hon inte fick någon bröstmjölk på direkten!

Nu är hon en flicka. En flicka som går till dagis med stor integritet klädd i mörkblå adidasskor och rosa klänning. En flicka som lägger pussel för 3-åringar så att fröknarna får stora ögon, en flicka som spelar fotboll med vänstern och som aldrig har sagt "e de?". Kanske vet hon allt redan så att hon inte behöver fråga oss vad saker är. Kanske hon bara drar sina egna slutsatser. Barn är finurliga varelser. Hur det än är, tids nog får hon lära sig både det ena och det andra, räkna mattetal och torka tårar på grund av att någon har varit dum. Men nu, nu kan hon bara vara 2 år och alldeles underbar. Min gåva, min skatt Isabelle.

3 kommentarer:

Linda Kapusta sa...

Då får man ta o gratulera!

Maximus sa...

Åh så fint skrivet! Javisst är det så häftigt och konstigt när de växer och är sina alldeles egna små underbara varelser!

Keeya sa...

Stort grattis i efterskott till sötnosen! Gud vad snabbt tiden går! Kraaam