måndag 3 januari 2011

Nytt år och nya möjligheter

Idag ska vi bege oss ut på promenad jag och gumman. Ska bli så skönt att gå av sig julen! Som för många andra så är början på året en känsla av nystart. Nya projekt och nya möjligheter. Jag och mannen har ett projekt nu under vårvintern - att gå ner några kilon! Mina 10 graviditetskilon sitter som berget och det är bara att inse att det är dags att skippa godiset, kakorna och sena middagar! Och av bara farten hoppas jag att det följer med några kilon till.....

Överlag äter vi hyfsat nyttig mat i den här familjen. Vi äter inte speciellt mycket halvfabrikat eller skräpmat. Men det är suget på kvällarna som är boven i dramat....Och så mer träning såklart. Jag försöker vara realistisk, det är inte lönt att bli fanatisk och utesluta en massa saker. Det är väl mer måttligheten som ska införas, sakta men säkert. Nu är bara frågan vad jag gör med bullarna i frysen och den där chokladasken i skafferiet......Kanske de töar bort av sig själv?

Ha en mysig måndag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har vi en chokladask i skafferiet?

Mattias, Karissa & Enzo sa...

Ha! Right there with you. Jag faktiskt slängde ut allt sådant igår ikväll för att ge mig själv en chans att lyckas! Vi har kakor i frysen men jag är tillräckligt disciplinerad att inte tina upp dom och äta dom...tror jag iaf. Snart är det tentamen och sen mammaledighet. Går i hög tempo gärna någon dag.