torsdag 17 februari 2011

Uppdatering från sjukstugan

Jag har inte varit såhär sjuk på sex år. Fy faaaaaeeeeeen säger jag bara. Feber, halsont, hosta och grönt snor, det är toppen det!

Idag har min snälla mamma varit här och pysslat om oss. Isabelle tyckte det var jätteskoj att äntligen få se en annan människa än sin bleka mor. Mormor dammsög med Ergorapido och Isabelle jagade rundor i gåstolen. Jag har mest försökt överleva dagen. Igen. Ätit godis, druckit Pro-viva och sovit.

Nu på kvällskvisten kommer huvudvärken Allan och hälsar på. Bank-bank-bank. Mer Alvedon....Nu slutar jag blogga innan jag börjar feberyra på riktigt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har alltid haft svårt att bara vara hemma. Även om jag älskar det när jag väl är det. Och på något sätt lyckas jag alltid boka upp mig varje dag i veckan, även om det inte alltid betyder fullt ös. August är väldigt aktiv och att vara hemma med honom betyder ofta en ganska uttråkad och gnällig kille på eftermiddagen. Jag har många mammavänner som har barn i samma ålder. Vi brukar ses, leka med barnen och småprata i några timmar. För mig (oss) är det perfekt och jag kan se hur mycket August kompisar betyder för honom redan. Plus att de utvecklar varandra. Men självklart uppskattar jag också hemmadagar....dock måste vi ut i friska luften minst en gång, annars blir vi tokiga.

Känner du aldrig så?

Hoppas du snart får bli frisk!

Trassel sa...

Fyyy! Jag lider med dig, riktigt så illa däran är inte jag, ÄN iaf!

Krya på dig och hoppas lillan din slipper att bli sjuk.

Gabriella sa...

Krya på dig vännen!! Förresten så hade det varit jättekul att träffa dig & din söta Isabell någon dag. Kramar

Anonym sa...

Krya på dig och bort med basiluskerna!

Trevlig helg Caroline :)