måndag 19 september 2011

Dagisdax

Om ett par veckor börjar Isabelle på dagis. Och som så många andra mammor och pappor är det med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot denna milstolpe. Tänk...dagis. Hur ska detta gå? Kommer hon att kunna somna på främmande plats bara sådär? Ska hon äta själv? Tänk om hon trillar och slår sig och jag inte är där?

Sen har vi ju den där listan över saker man bör inhandla innan det är dags. Ska man ha namn-nappar? Märka alla kläder? Ryggsäck? Ni rutinerade dagismammor har väl några tips??

Sen behöver jag gärna råd/tips om bra inneskor och bra gummistövlar. Detta står nämligen högst upp på inköpslistan denna veckan!

Tänk att Isabelle ska ha en egen ryggsäck
Bild: Fjällräven.se

3 kommentarer:

Gabbylita sa...

Hej! Det var längesedan, allt bra med er? Va stor hon blivit;-) kul med dagisstart. Ska du börja arbeta direkt? Kramar!

Lilla H sa...

Hej köp allvädersstövlar. De kan du bara ha en varm socka i när det blir kallare. Strunt i fodrade gummistövlar för de e lite hårda i skaften. Har ej namnat Lilla Hs kläder och en nappar heller.

SIRCHEN sa...

Hej! Jag jobbar som förskollärare och mitt tips är att avvakta. Köp inte för mycket efter vad massa listor "säger". Kolla av på förskolan när ni inskolar. Regnkläder&stövlar som alltid finns på förskolan är bra, då slipper du släpa fram&tillbaka. Extrakläder och blöjor, gose/napp/snutte till vilan. Extra vantar. Köp bra vantar - inte söta små ullvantar som blir blöta direkt.
Detta är vad jag kommer på nu! kram från Lund:)