måndag 17 oktober 2011

Tomatsoppa

Varför serverar man tomatsoppa på förskolan? Till småttingar som precis har lärt sig vad sked är. Kan någon vara vänlig och förklara det för mig för jag förstår det inte. Det är svårt att äta, det mättar sådär och fläckarna ska vi inte tala om i det här inlägget. My god. Tack för den. Och tack H&M för att en tunika bara kostar 49 SEK.


4 kommentarer:

Kanestro sa...

Nä, fytusan så ogenomtänkt!! Ge barnen lite olika snittar. Måste vara det mest optimala, små enkla skapelser och ljuvligt gott.. Perfekt att börja vänja barnen i tid. Givetvis skall det serveras illsammans med bubblande dryck. :)
Jag ger min egen idé 5 härliga petit skagen-toast av 5 möjliga :D

Linda Kapusta sa...

Tror du ska fundera lite över färgvalet till din dotter.. Är inte både lila och rött inne i höst (eller var det förra.. jag hänger inte alltid.. ehum... någonsin.. med)? Tror det är dags för en ny höstgarderob som kan matcha prickarna från både tomatsoppa och blåbärssylt.

Caroline sa...

Ha ha, eller hur snittar är det bästa! Och nä, ljusa toppar gör sig icke på dagis!

Lilla h sa...

Tyvärr e det nog standard att de skall äta det min dotter äter det ofta och hon kommer aldrig hem med läckar från den. Dock en gång hade hon en ketchupfläk på den vita tröjab men det gjorde inget....