tisdag 4 oktober 2011

Lilla hjärtat på dagispremiär

Igår var det dagispremiär för Isabelle! Iklädd rosa skjorta och jeans tog hon två förväntansfulla och lite nervösa föräldrar med sig i släptåg. Efter en timme kunde vi konstatera att hon är längst i "klassen" men yngst i ålder. Bollar är fortfarande favorit och hon brydde sig inte speciellt mycket om sina föräldrar och ville inte gå hem!

Idag var Isabelle lite trött eftersom hon somnade sent och vaknade tidigt. Men annars gick det utmärkt idag med, hon störtade in och medan vi gjorde en fin bilderbok stuvade hon om i alla lådor. Och kramade fröken! Fast vi tror att hon trodde det var jag. Ja så trött var hon :)

Nu är vi ju bara i början men det är så roligt att se hur kavat, social och självständig hon är i denna nya miljö. Även om hon har varit mycket med mig och fast att vi inte har farit runt på en miljard saker varje dag. Lilla hjärtat!!

4 kommentarer:

Ingegerd sa...

Lycka till med inskolningen!

i min lilla lilla värld sa...

Hoppas det fortsätter lika bra =)

Keeya sa...

Duktiga tjejen :) Så de växer våra små. Massa kramar!

Maximus sa...

Underbart att det går så bra!!! Och det där med kläder....ja du jag har aldrig tvättat så mycket som när Aron började men det blir bättre ju äldre de blir :-)