onsdag 12 oktober 2011

Caroline of Malmö?

Det var en person som frågade mig varför min blogg heter Caroline of Malmö. Jag har ju haft bloggen i 3 år nu och har nästan glömt bort varför.
Jo...jag är ju en kameleont som har gjort både det ena och det andra som ni bla kan läsa om här. Och jag har spenderat så mycket tid i den här älskade, hatade gudsförgätna staden vid namn Malmö. Staden där allting har sin gång, där vi pratar Malmöitiska och äter falafel istället för renskav. Jag är den där jobbiga typen som ena dagen kan sitta på Möllan (förvisso iklädd vit kavaj och heels) och dricka öl och försöka prata politik med en asylsökande och bara älska den här staden..... För att i nästa stund prata karriärsval med CEO:s och KAM:s på en restaurang i Västra Hamnen och aldrig vilja sätta min fot på Möllan eller Rosengård igen.

Min bloggtitel är så motsägelsefull så att jag var tvungen att ha den. För man kan inte vara of Malmö. Man kan vara of Stockholm. Eller of Sweden. Men of Malmö? Nä, det hör ni ju. Men jag gillar kontraster. Så därför.

Assåååeeee här hejar vi på di blåe, hetsar inte åpp oss för småsager å så e de bara.

1 kommentar:

Maximus sa...

Ha ha klockrent som vanligt!!!