torsdag 6 december 2012

The typical gnäll

Idag var en sådan dag. Jag glömde mobilen hemma, det tog 45 min till jobb istället för 20 men jag fick åtminstone med mig lunchlådan!

Jämfört med hur mycket snö de har i Stockholm ska vi inte klaga. Vädret kan man inte göra så mycket åt. Men det typiska gnällandet hörde jag igår på nyheterna:

Tant på Arlanda:
"Jaaa alltså det här är för dåligt, här får vi stå och vänta och kommer inte iväg. De (Swedavia) borde göra mer, det är för dåååååligt."

Ehh jaha, vad är det de ska göra? Hoppa upp och hämta solen och plusgraderna någonstans? Ta upp ett flyg i full snöstorm? Jo men sätt du dig på det flyget, tant! Säkert kan SJ bli bättre, säkert kan de som sköter flygplatserna bli bättre. MEN ibland spelar det ingen roll hur många som röjer snö, det kommer mer snö, det blåser och det fryser på igen och sådär kan det hålla på. Vid vissa tillfällen ska du inte sätta dig i ett plan eller på ett tåg. Detta var kanske ett sådant? Kanske?

Bild lånad från GP

 


1 kommentar:

Keeya sa...

Heheh ja och folk som säger jämt att: det kommer ju snö varje år så varför är alla så förvånade? Ja visst gör det det men INTE 70 cm på ett dygn ;) fasen vad jag har skottat ;) kram