lördag 11 december 2010

Bullbak & hemlagat

Ikväll har vi lagat mat och bakat minsann! Isabelles pappa har lagat egen spagetti och köttfärssås till prinsessan. Denna anrättning ligger nu noggrant portionerad i små påsar i frysen. Vi brukar ju vanligtvis köra med burkmat men nu provar vi oss fram i främmande land! Får se om hon gillar det...

Sedan var det dags att sätta händerna i lussedegen. Jag har bakat Leilas saffrans- och romsnurror, en variant på de sedvanliga "katterna" som kan bli rätt torra. Dessa är makalöst goda och smakar inte speciellt mycket rom! Nåväl, rom eller inte, ska ni göra en lussedeg - använd Leilas recept!


Nu har jag precis lagt in dem i frysen för att rädda några från mannen....

5 kommentarer:

Mattias, Karissa & Enzo sa...

Hej Hej! Livet har varit lite busy med skolan och så men snart är det mammaledighet som gäller för mig! YIPPIE! Har 2 hemtentor, 2 seminarier, ett grupparbete och en salstenta kvar. Ska vi försöka att ha en playdate efter årsskifte?
ps: Äter lill-tjejen spaghetti nu? Har precis börjat kör smakportioner regelbundet. Går sakta framåt.

sara sa...

Så fina snurror! Nästa gång ska jag göra dina såklart! =)
Kanske ska satsa på en bak. och matblogg, med barnmatsrecept då såklart... ;o)

EMMA TAUSON sa...

Åååååå vad gott det ser ut!
Hoppas dom blev goda :)

Caroline of Malmö sa...

Ha ha Sara, jag tror att om någon ska börja blogga om bakning o mat är det du.Det hade varit sköj! Du bakar ju smaskens surdegsbröd tex!

Japp Emma, de är sjukt goda. Man kan riktigt se hur kalorierna klistrar sig fast på magen :-)

Linda Kapusta sa...

Ser jättegoda ut, kan du inte lägga in receptet med?