tisdag 30 augusti 2011

Vardagslyx

Idag har vi varit på öppen förskola med sångstund på Andreasgården. Det är så skönt att  ha nära till olika aktiviteter och den här årstiden är det skönt att bo som vi gör. Det krävs inte mycket för att hitta på något kul. Det finns alltid en lekplats att gå till eller ett grönområde att springa runt på. En 1-åring tycker liksom att det är fantastiskt att pilla på en maskros, peta ett annat barn i ögat och äta ett kex.

Man märker att de flesta har börjat gå tillbaka till sina vardagsrutiner. Dagislämningar och matinköp i rusningstid. Då kan man gå där i godan ro med sin 15 månaders dotter och känna sig lite lyxig. Lite lyxig för att man är "ledig" ett tag till och kan disponera veckans dagar nästan fritt.

Nåväl, alla Isabelles kompisar har börjat på dagis nu. Så vi söker nya domäner och kommer väl springa ner stadens alla öppna förskolor i höst. Jag ska verkligen värdesätta den här tiden med Isabelle än mer än vad jag redan gör. För ett-tu-tre så är det vi som står där i regnrusket och ska iväg till dagis och jobb!

4 kommentarer:

Mattias, Karissa & Enzo sa...

JEALOUS!!!!
Vad fina ni är!!

Rebecka sa...

Åh vilka sötnosar! Självklart ska du komma till mig och fixa naglarna, ingen tvekan om saken;)
Vad är det som händer för er 1:a oktober? Ska lillan börja förskola?

Keeya sa...

Ja vi har det bra vi mammalediga :) Tack för din röst sötnos! Kramar

Maximus sa...

Ja tiden går fort! Känner mig lyckligt lottad att jag faktiskt fortfarande har föräldraledighet att ta ut och utnyttja då och då när jag och Aron behöver vara tillsammans lite mer. Och det är fantastiskt att vi bor i ett land där man får och kan vara ledig. Nu MÅSTE vi ju ses snart det var ju alldeles för längesedan!! Kramar till er båda