fredag 7 oktober 2011

Dagissvängen

Nu är vi inne i dagissvängen och idag ska Isabelle äta lunch på dagis! Det innebär att hon kommer att vara där i tre timmar. Fröken ringde precis och berättade att allt gick jättebra. Måste ge en eloge till förskolepedagogerna (ja nu använde jag rätt begrepp). Vilket lugn, vilket mys, vilka tålmodiga och koordinerade människor. Och hur, HUR går det till när 15 småttingar ska äta? Jag tycker faktiskt att all förskolepersonal borde få löneförhöjning bums.

Den som är helt lost är jag. Glömmer extrakläder och inga vantar har vi heller. Idag var det riktigt kyligt när vi gick iväg så den där vinteroverallen ska inhandlas i helgen! På Isabelles dagis sover de utomhus i vagnar, jättebra för att motverka infektioner! Men det innebär att hon måste ha fleecekläder att sova i. Jag hade velat ha en one-piece till henne, hade varit hur smidigt som helst, eller hur?

Nästa vecka hoppas jag att vi får styr på saker och ting för nu ligger allting huller om buller i skötväskan!

Men nu ska jag njuta av varmt kaffe, stillhet och tänka en stund på 16 månader av mammaledighet.

Isabelle för ganska exakt ett år sedan....Åh..time flies...

2 kommentarer:

Lilla H sa...

Har lyckats hålla mig i en vecka nu i alla fall! Åt en bit paj idag men det var inte ens särskilt gott.

Vad roligt att lillan börjat dagis. Hon kommer att skjuta i väg som en raket i utvecklingen!

Gabriella sa...

Kul med dagisstart men håller med dig, i början är man helt vilse med allt;-) Ja Rom var en helt underbar stad! Dit vill vi verkligen igen. Hur är allt annars?