måndag 9 mars 2009

Vårträning

Var ute och körde intervaller idag igen. Pust, stånk....trodde att stelheten skulle försvinna men ack nej...Nu kan jag f-n knappt böja mig ner och tömma kattlådan....Men men...får skylla mig själv som har varit så otränad. Nu ska jag bara ta tag i min yoga också så ska det nog bli fason på mig! De flesta brukar ju ta tag i sånt här INNAN sitt bröllop, jag gör det efteråt...hmm. Men ärligt, det är inte kul att köra utomhusträning i december när det är +2 grader, blåst och mörkt. Dessutom tänker jag inte lägga 4000 på ett gym dit jag ändå aldrig kommer att gå.

Ett tag var jag en sån där aerobicsbrud som gick på Step-up, low impact och allt vad det nu hette. Man kunde gå på de här passen som hölls i en gympasal av någon nyutbildad aerobicsinstruktör och betala 20 kr per gång. Och faktiskt få bra kvalitet i sin träning! Och du kunde gå dit utan att anmäla dig i förväg eller klydda med elektroniska medlemskort. Men det var förr. Nu heter ju inte ens passen så. Nä nu heter allting något med POWER eller PUMP. Bodypump, poweryoga etc...

Nä, jag kämpar på ett tag till med min egen träning. Kanske någon dag dyker det upp gym som lockar mig! Tills vidare är jag min egen Personal Trainer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var på den gamla goda tiden när man tränade som folk och var lycklig. ;-) Ja väggord är ett riktigt härligt påhitt, vem som än kom på det. Men jag måste nog inse att jag inte kan ha ett i varje rum, men i två rum kan jag ha det! Jag älskar väggord. :-)

Maximus sa...

Gumman! Jag minns också den tiden när det var LÄTT att komma till på gymmen. Nu är allt så komplicerat. Nyfiken bara men vad är det för intervallträning du kör?