onsdag 25 mars 2009

Gårdagens och dagens

Kläder & mode är ett ganska intressant område. Det vi klär på oss kan säga en hel del om oss själva. Igår var jag på en del hemliga uppdrag :-) Bland annat var jag på en gruppintervju, där vi var 6 utvalda som fick sitta inför en panel och diskutera med varandra och svara på frågor. Då passade jag givetvis på att spana in vad min konkurrenter hade på sig! När man är på jobbintervju, hos potentiella kunder etc då är det viktigt för mig hur jag är klädd. MEN vad jag nu har förstått så är det numera helt ok att gå på jobbintervju iklädd jeans, kängor och bylsiga tröjor....eller varför inte en helt vanlig grön v-ringad tröja som har blivit noppig och en svart alldeles för kort kjol med en slits dessutom (är inte slits lite 90-tal?). Hmm..inte så stilfullt kan jag tycka.

Jag klär väl mig inte alltid så himla snyggt själv men jag försöker ha koll i alla fall. Jag hakar inte på alla trender men jag gillar att hänga med och försöka hitta en egen stil. Även om jag inte är den som sticker ut. Bäst gillar jag jeans, en enkel top och gympadojjor eller ett par ballerina på fötterna!

På väg igår...Ullbyxa French Connection, skjorta från Wera, stövlar från Ask.


Idag...hemma och jobbar på, osminkad och slapp. Jeans Replay, tröja Ilse Jacobsen

Nu längtar jag efter vår!
Ciao3 kommentarer:

Mikael Hallberg sa...

Hej Caroline! Jag kan emellanåt vara sjukt avundsjuk på människor som har tid att fixa med sina kläder! För mig blir det ofta en ostruken skjorta och jeans eller ett par bomullsbyxor. När ungarna skall lämnas på morgnarna finns det liksom inget tidsutrymme... Hur som helst har du en en och snygg - innehållet skiljer sig ganska rejält från min blogg som du hittar på twitter.com/mikaelhallberg - ha det gott! /Mikael

Anonym sa...

Härlig blogg!

Maximus sa...

Du är alltid snyggt klädd!