fredag 11 mars 2011

Helt apropå....

Apropå kronprinsessan så tror folk nu att jag är någon slags kändisstalker ha ha. Bara för att jag sett/träffat Victoria och Zlatan på ganska kort tid. Innan dess var det ljusår sedan jag träffade sådana storheter. Jag råkade befinna mig på rätt plats vid rätt tillfälle. Och det kan ju vara kul att dela med sig av på bloggen i all blygsamhet. Ja, ja tänkte bara säga det. Man vill ju inte sticka ut liksom. Inte i landet lagom. Då kan ju någon bli ledsen.

Men kom igen, dela med er. Vilka kändisar har ni träffat?

10 kommentarer:

Milla sa...

Tack Caroline för ditt uppmuntrande kämpa på inlägg =) Det värmer att läsa kommentarerna...
Har dessvärre inte träffat ngn kändis på så nära håll eller jo vänta Zlatans tjej och lille son, pratade en kort stund...bor ju där hans mamma bor ;)
Ha en skön helg!

Sophy - Mamma till Ozzy sa...

Vill mest sälja onödiga bebisköp :) och kanske lite kläder. Men såklart inte till skammbud.

Stina sa...

Vill också träffa Zlatan. avis. Ha en fin helg. Kram

ellenojag sa...

tack, idag känns det mkt bättre, idag tänker jag också Hakuna Matata ;)

Brukar hänga en del "kändisar" nere på Aldos på sommrarna, men de jag pratat lite extra med är Zlatan, och Prins Carl-philip, trevliga hunkar båda två ;)

Happy fredag!

sara sa...

En gång fick jag 50 kr i dricks av Roger Pontare efter han inmundigat en fläskfilé på den restaurang som jag sommarjobbade på i Småland! =)

Caroline sa...

ha ha kul att läsa om er kändisspotting!

Zlatan & C-P är det absolut hunkvarning på.. Roger Pontare är ju en skön snubbe, Sara! ;)

Linda Kapusta sa...

Har inte träffat några fancy kändisar men jag har fått en Jägermeister-snaps av Mona Seilitz på damtoan på Pub Shakespeare i Höllviken (jag tror det var 1992). Fick den för att jag lyssnat på hennes kärleksbekymmer i en timme typ.

Stina sa...

Elise är 6 1/2 månad. Hur gammal är din dotter? Fina dotter! Ha en jätte bra kväll. Kram

Maria sa...

Jag har träffat en hel del kändisar men det kan ju bero på att jag jobbat på ställen där dom uppträder och dit dom går privat. :-)

B.l.a Måns Herngren och Kajsa Bergkvist. Hon är så otroligt vacker irl att man blir helt stum när man ser henne. Anders Lundin, Mi Ridell, Lill Lindfors och många många fler. Fast det har jag aldrig skrivit om. Jag brukade ha "närkontakt" med vissa av dom när dom var privatpersoner på sin fritid. :-)

Maximus sa...

Jobbat med en jäkla massa kända musiker och artister. Den i särklass trevligaste och roligaste och jobba med var Lill Lindfors:-) sen är jag ju typ släkt med en kändis :-) You know the other Rubarth. han är cool. DEt är väl inget fel med kändisar?